Copéma
Program för bättre vinstchanser på tips och trav

                             

 

Med programmen kan man gardera mer för samma kostnad, spela bara de bästa raderna från ett större system.

Så här fungerar det.
I varje avdelning eller match garderar man så mycket man vill, sätter krav på raderna och låter programmet konstruera systemet. Programmet går då slaviskt igenom alla rader som ryms inom ramen av garderingar och de rader som inte klarar kraven sorteras bort. Om ramen och kraven håller ger systemet en rad med alla rätt. Den som vill minska kostnaden ännu ner kan reducera med smart reducering till ett valfritt antal rader.

Det färdiga systemet kan enkelt överföras med filinlämning till ATG eller Svenska Spel. Rättningen gör man lika enkelt med programmet. Med tipsprogrammet kan man följa matcherna live, se aktuella resultat, utdelningen och systemets värde under pågående matcher.

Programmen jobbar under Windows  De kan alltså installeras på de flesta datorer och alla andra enheter som har Windows. För Mac-datorer krävs tillsatser för att köra Windowsprogram.

Installation av program är enkelt och görs från sidan som också innehåller bruksanvisningar. För att använda alla funktioner i tips- och travprogrammet måste de registreras med en licensnyckel. Priset är 100 kr för en årslicens.