Copéma
Installera program
     


Copéma-programmen kan användas i datorer eller surfplattor med Windows. Mac-datorer fungerar endast om de har tillsatser så att de kan köra Windowsprogram.

Om ett program har globalt få nedladdningar, vilket förstås gäller alla Copéma-program, är det skäl nog för många antirusprogram att starkt rekommendera att programmet inte körs. Alla våra program är kodsignerade som garanterar ursprunget, men att alla antivirusprogram skulle testa och godkänna programmen låter sig inte göras. Ett undantag är Symantec, som testar program efter anmälan. Alla våra program som har testats har befunnits säkra och antivirusprogrammet Norton meddelar då att programmet är säkert när det installeras.

Installera program
För att använda programmen måste de installeras i datorn eller surfplattan. Det hela är enkelt. Alla program kan installeras från nedladdningssidan och tipsprogrammet kan installeras även här. Vi väljer det som exempel. Klicka på knappen för att starta installationen av Copéma Tips version 12. I bilderna nedan står det felaktigt version 11, vilket förstås ska vara version 12.

                                    

Hur det ser ut efter klicket på knappen kan bero på vilken webbläsare som används. Med Chrome får man en liten bild längst ned till vänster.
Bilden visar återstående tid när programmet hämtas och det hela är klart efter någon sekund.     
                         
                            

Klicka på bilden när hämtningen är klar. Då visas en bild på skärmen med rubriken
"Tillåter du att den här appen får göra ändringar på datorn?".

Svara "Ja" så startar installationen med den här bilden på skärmen. Det kan dröja någon enstaka sekund innan det kommer igång så ha lite tålamod,


                      


Klicka på "Nästa" så visas det här.

                      


Här kan man välja var programmet ska installeras, Det är enklast att välja det som programmet föreslår, inte ändra något utan bara klicka på "Installera" och "Avsluta" i nästa bild.

                       


Installationen är nu klar och programmet kan startas från den nya ikonen på skrivbordet.

            
       Copéma Tips 12

 

Hem

Trav

Tips

Bomb

Nedladdningssidan

Licenser